Lediga Tjänster – Ordermottagare

sifvert1

Ordermottagare

Ordermottagare till vår kundsupport på SIfvert Skruv

Är du en lyhörd och serviceinriktad ordermottagare som har förmåga att upprätta och vårda goda relationer med kunder? Söker du dig till ett stabilt och välrenommerat företag i branschen? Då ser vi fram emot din ansökan som är ett vikariat med viss tids anställning med möjlighet till förlängning.

En av våra ordermottagare ska snart gå på pappaledighet fram till 2018-09. Därför söker vi nu dig som vill arbeta hos oss som ordermottagare på vår kundsupport med traditionellt administrativt arbete med orderhantering och kundsupport för våra kunder. I din roll som ordermottagare kommer du att ha mycket kundkontakt genom att i första hand ta emot in-kommande telefonsamtal i en telefonslinga och ta emot beställningar via mail och telefon. Dagliga arbetsuppgifter är mottagning/hantering av order, hantera reklamationer, offertarbete och leveransbevakning.

Vår orderavdelning och kundsupport arbetar tillsammans med innesälj och utesälj för att nå uppsatta mål i försäljningsarbetet. Våra kunder finns idag bl. a. inom tillverkande industri, bygg och underhåll. Vårt kontor ligger i Västberga industriområde i Södra Stockholm och du rapporterar till försäljningschefen.

Profil och erfarenhet

  • Du har stort intresse för kundservice och är bekväm med att prata med kunder i telefon.
  • Du har god IT-kunskap och hanterar Officepaketet väl.
  • Du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från en order/kundservice avd. Det är meriterande om du har erfarenhet från någon av ovan branscher sedan tidigare.
  • Du är noggrann och ordningsam och vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och har grundläggande kunskaper i engelska i tal och skrift.
  • Du kan hålla ett högt tempo, är strukturerad och ordningsam.

Vi erbjuder dig:

  • Ett mycket fritt och självständigt arbete med till förlängning för rätt person
  • Positiva kollegor med lång erfarenhet som kommer att stötta dig i arbetet
  • Intern utbildning på produkter och annat du behöver för att klara dig

Urval sker löpande. Vill du ställa frågor kring tjänsten kontaktar du försäljningschef  Martin Wedby.

Tel: 072-0693948 eller på matrin.wedby@sifvert-skruv.se.

Sifvert Skruv AB är grossist och lagerhåller ett brett sortiment av fästelement, bultar, skruvar, muttrar och bygginfästningar. Sifverts styrka ligger i det kompletta breda sortimentet med snabba leveranser direkt från lager. Sifvert har dessutom flera specialiteter såsom rostfria fästelement, distanser, clips och säkerhetsskruv.