Teknisk innesäljare

Vi är alltid intresserade av att stärka upp vår organisation med bra kompetens. Är du en lyhörd och driven innesäljare med kvalificerat branschkunnande från industrin och har förmåga att skapa, utveckla och vårda goda relationer med kunder? Söker du dig till ett stabilt och välrenommerat företag i branschen?

Är du en erfaren teknisk innesäljare med minst 3-4 års erfarenhet från en likvärdig roll där du har arbetat med industriprodukter inom B2B? Du har genom din erfarenhet och kunskap förvärvat ett proaktivt förhållningssätt och god teknisk förståelse. Våra kunder finns idag främst inom tillverkande industri och det är meriterande om du har erfarenhet av branschen fästmaterial.

Som teknisk innesäljare hos oss är du expert på att hjälpa våra kunder med val av produkter och lösningar genom din höga servicenivå, ditt tekniska kunnande och ditt utpräglade affärstänk. Du möter oftast dina kunder i telefon eller mail, men Ibland gör du också kundbesök själv eller i samarbete med våra utesäljare där du agerar rådgivare och hjälper till för att slutföra en affär. Har du därför säljerfarenhet från fältet är det en fördel men ej ett krav.

Du har kundansvar för ett antal viktiga kunder där du ansvarar för hela säljprocessen; förfrågningar, uppföljning av offerter, ordermottagning och du är ansvarig för kundens avtal, prissättning och att optimera vår service. Du ansvarar helt enkelt för kundens utveckling och vårdar relationen med dessa kunder. Du arbetar löpande med uppföljningar gentemot kund för att säkra en hög kundnöjdhet och leveranssäkerhet. Du är en mycket viktig del i vår verksamhet och agerar som länken mellan kund och resten av säljorganisationen när de behöver hjälp med offerter och tekniskt produktstöd. Du rapporterar till försäljningschefen. Vårt kontor ligger i Västberga industriområde i Södra Stockholm.

Din profil

Som person drivs du av möjlighet till stort eget ansvar och är självgående i ditt arbete. Men du har också lätt för att jobba tillsammans med övriga kollegor i teamet mot våra gemensamma mål. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har en god kommunikativ förmåga, där du är flytande i svenska språket och har goda kunskaper i engelska. Förutom att du gillar teknisk rådgivning och proaktiv försäljning ser vi att du tycker om att arbeta med service mot kunder som innebär både en viss del administration och koordination internt och mot kund. Du har en bra förmåga att förstå kundens behov/problem och utifrån dina erfarenheter kan du argumentera och arbeta fram en bra lösning.

Du har ett strukturerat arbetssätt och troligen en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller förvärvat liknande kunskaper på annat sätt.

Vi erbjuder dig

  • Ett mycket fritt och självständigt arbete där du kan påverka både din och företagets framtid
  • Positiva kollegor med lång erfarenhet som kommer att stötta dig i arbetet
  • Intern utbildning på produkter och annat du behöver för att klara dig
  • Goda marknadsmässiga villkor för rätt person i ett stabilt företag med gott renommé

Låter det intressant? Välkommen med din intressanmälan!

mikael.hedman@sifvert-skruv.se

Tillagd till listan "Varukorgen"