Yrkesbutik

Välkommen till Yrkesbutiken på Elektravägen i Västberga -din ultimata destination för ett omfattande utbud av produkter inom infästning. Vi är stolta över att erbjuda vårt fullständiga lagersortiment direkt över disk, där du har möjlighet att handla både enskilda produkter och i fulla förpackningar.

Oavsett om du är företagskund eller konsument, så är vår välsorterade butik öppen för dig. Här kan du utforska och inspektera en betydande del av vårt sortiment. Skulle du mot förmodan inte hitta det du söker, är vår hjälpsamma personal alltid redo att hämta det från vårt lager, som ligger i direkt anslutning till butiken. Vi strävar efter att erbjuda dig den bästa rådgivningen och tekniska expertisen för att säkerställa att du får rätt produkter för dina behov.

 

För våra företagskunder erbjuder vi bekvämligheten att kunna svänga förbi butiken när du är på språng. Alternativt kan du enkelt kontakta vår orderavdelning för att lägga en beställning. Då kommer dina varor att vara färdigpackade och redo för upphämtning när du kommer.

Förutom vårt breda sortiment inom infästning, hittar du också en mängd andra tillbehör i butiken – allt från olika gängtappar och gängsnitt till verktyg, lim, handskar och borr med mera. Vi har också regelbundna kampanjer som endast gäller i butiken. Dessa erbjudanden uppdateras regelbundet, så det finns alltid möjlighet att hitta något speciellt till ett förmånligt pris. Var säker på att följa oss på Instagram för att hålla dig uppdaterad om de senaste kampanjerna.

 

Vi ser fram emot att välkomna dig under våra generösa öppettider. Hos oss hittar du inte bara produkter av hög kvalitet, utan också en dedikerad service och expertis som är här för att göra ditt besök så givande som möjligt. Välkommen till Yrkesbutiken på Elektravägen 53!

Följ oss på Instagram!

 

 

 

 

 

Konsumenter är också välkomna att kontakta vår butik

Kontakta oss

Tillagd till listan "Varukorgen"