Kundanpassad lagerhållning

Är säkra leveranser på viktiga artiklar kritiskt för er verksamhet? Använder ni dessutom anpassade artiklar eller tom. kund unika artiklar? Inga problem, först hjälper vi er att hitta och ta fram artikeln och med vår tjänst kundanpassad lagerhållning säkerställer vi att ni alltid får de kritiska artiklarna med korta ledtider. Ni hyr helt enkelt en pallplats hos oss. Vi har lagerhållningen åt er och ni kan göra avrop regelbundet.

Med våra avropstjänster kan du få allt detta. Du får ett garanterat fast pris under ett år, flexibilitet att kunna avropa när det passar dig: ”just in time”. Garanterad leveranssäkerhet. Vi lagerhåller dina artiklar tryggt och säkert hos oss. Du slipper då egen hantering, binda lager och kapital. 

Sedan länge erbjuder vi olika former av tjänster inom leverans och logistik till våra industrikunder. Målet är att erbjuda en så smidig lösning som möjligt på specialartiklar med långa leveranstider som kräver framförhållning och där man dessutom ofta behöver söka leverantörer för att få ett så bra pris som möjligt.

  • Garanterat bra fast pris under avropsperioden
  • Garanterad leveranssäkerhet och ”just in time” leveranser
  • Särskild avskild plats på vårt lager för dina produkter
  • Skötsel, hantering och försäkrat gods
  • Avisering av lagersaldo/status i god tid innan ev. ny beställning görs.