Geomet®

GEOMET®: Den moderna Korrosionsskyddslösningen

När det kommer till korrosionsskydd för stål står GEOMET® i en klass för sig. Denna icke-elektrolytiska zinkflakebeläggning erbjuder inte bara enastående skydd, utan är även en vattenbaserad lösning, vilket gör den både högpresterande och ger ett lägre klimatavtryck.

 

Varför Välja GEOMET®?

 

Unik Samansättning för ett bättre Miljötänk

Vattenbaserad och avsevärt lägre miljöavtryck
GEOMET® är framställt av zink- och aluminiumflakes i ett vattenbaserat bindemedel, helt fri från krom och tungmetaller. Beläggningen ger en kontrollerad friktionskoefficient och optimal mekanisk prestanda.

Gediget Korrosionsskydd
Med tre standardtjocklekar, A,B och C kan denna beläggning tåla upp till 2000 timmar i saltspray test enligt ISO 9227. Det gör den till ett idealiskt val för de mest krävande miljöerna.

Mångsidiga Användningsområden
GEOMET® erbjuder en snygg silvergrå eller svart yta och är perfekt för att skydda fästelement och höghållfasta skruvförband över kvalitet 10.9. Den är även ledningsbar och kan övermålas med de flesta organiska färger.

Testad och Godkänd
Beläggningen har genomgått rigorösa tester enligt VDA 621 – 412 och har visat stark motståndskraft mot standardiserat diesel, motorolja, organiska lösningsmedel, kylvätska och bromsvätska. Den klarar även nedsänkning i bromsvätska vid 80° C under 24 timmar.

Hög Temperaturbeständighet
GEOMET® behåller sina mekaniska egenskaper upp till ca 300° C, vilket säkerställer långvarig prestanda även under extrema förhållanden.

Miljövänligt och Återvinningsbart
GEOMET® uppfyller kraven i den europeiska återvinningslagstiftningen, inklusive direktiven 2000/53/EG och 2202/95/EG, vilket gör det till ett hållbart val för framtiden.

Framtidens Korrosionsskydd

GEOMET® 321, är en patenterad teknologi som både ensam och i kombination med vårt sortiment av topplacker, klarar de mest krävande korrosionstesterna. Tack vare sin självläkande egenskap skyddar det mot rost även efter mekaniska skador, som stenskott, och säkerställer bimetallisk kompatibilitet med aluminiumlegeringar.

 

Kontakta Oss idag och Skydda dina investeringar med GEOMET® – den smarta lösningen för korrosionsskydd!

Är du redo att ta ditt korrosionsskydd till nästa nivå? Besök vår hemsida eller kontakta vår säljorganisation för att lära dig mer om hur GEOMET® kan skydda dina produkter och förbättra deras livslängd. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dina behov.

 

Läs mer om GEOMET® – Besök våran ytbehandling sida här för att lära er mer

 

Vi reserverar oss för tryckfel.

Kontakta en av våra produktspecialister direkt!

Kontakta oss

Tillagd till listan "Varukorgen"