Ny Försäljnings-, Marknads- och Kommunikationschef.

Mikael Hedman har anslutit sig till vårt team som vår nya Försäljnings-, Marknads- och Kommunikationschef. Låt oss tillsammans välkomna Mikael och se fram emot en spännande framtid med många nya möjligheter! Tack för att du är en del av Sifvert Skruv-familjen! 💚

Nedan kan du lära känna Mikael lite bättre!  

Varför valde du att tacka ja till Sifvert Skruv? 🌟 

”Sifvert Skruv är ett företag med starka traditioner och är känt för sina långsiktiga relationer med kunder och medarbetare. Det är en kultur jag trivs väldigt bra i, och vi delar samma värdegrund, särskilt när det gäller att ha kunden i fokus.” 

Vad ser du mest fram emot i din roll? 🚀 

”Att få leda ett erfaret och specialiserat team i en stark entreprenöriell anda! I vår snabbt föränderliga värld finns det verkligen möjlighet att skapa mervärde för hela branschen.
– Vi har ett fantastiskt team på plats, och jag är både stolt och hedrad över att få utveckla ännu närmare samarbeten med våra kunder och partners”. 

Vad hoppas du kunna bidra med till Sifvert Skruv? 🌟 

”Internt vill jag fortsätta främja en kultur av arbetsglädje och utveckling. Externt vill jag bygga vidare på vårt redan kundcentrerade tillvägagångssätt där vi tillsammans hittar optimala processer för att minska vår miljöpåverkan och samtidigt öka vår gemensamma effektivitet. ” 

Vad gillar du att göra när du inte arbetar? 🌍 

”När jag inte arbetar älskar jag att resa och utforska nya kulturer tillsammans med min familj. Dessutom har jag ett stort intresse för friluftsliv, vilket ger mig mycket energi. 🏕️✨ 

Med vänliga hälsningar, Teamet på Sifvert Skruv

Tillagd till listan "Varukorgen"