Om oss

Sifvert har en lång tradition av handel bakom sig. Fyra generationer av släkten Sifvert har drivit företaget i 130 år. Grundaren var Axel Wilhelm Sifvert, som startade verksamheten på Regeringsgatan år 1861.

Företaget har förvandlats från att vara en järnhandel med ett typiskt järnhandels-sortiment, till att idag vara en grossist-verksamhet, som förser många företag i Stockholm och omnejd med fästelement. Butiken finns kvar och är belägen på Elektravägen 53 i anslutning till grossistverksamheten.

Företagets snart ett och ett halvt sekellånga erfarenhet är en styrka att tillgå och ett ansvar att axla för dagens ägare och medarbetare.

Sifvert skruv erbjuder tillverkande företag produkter och tjänster av hög kvalitet inom mekanisk infästning. Vårt erbjudande kännetecknas av hög kompetens, personlig service och kundanpassade lösningar som skapar mervärden för våra kunder.

Vi ser oss själva som en samarbetspartner till våra kunder och erbjuder därför produkter och tjänster som är anpassade till deras verksamhet. Med över 150 års kunskap och erfarenhet i branschen är Sifvert det trygga alternativet. En grossist och specialist med bred kompetens inom fästmaterial.