Om oss

Sifvert skruv är ett företag med lång historia, 1861 startade verksamheten med en järnhandel på Regeringsgatan i Stockholm. Idag är Sifvert en grossistverksamhet med huvudkontor och stort lager med butik i Västberga utanför Stockholm. 

Sifvert skruv erbjuder tillverkande företag produkter och tjänster av hög kvalitet inom mekanisk infästning. Vårt erbjudande kännetecknas av hög kompetens, personlig service och kundanpassade lösningar som skapar mervärden för våra kunder.

Vi erbjuder snabba leveranser, ritningsartiklar, brett lagersortiment och kundanpassade logistiklösningar som underlättar i kundens vardag. Sifvert målsättning och ambition är att växa och utvecklas tillsammans med våra kunder. Vår styrka ligger i det kompletta breda sortimentet med snabba leveranser direkt från lager. Sifvert har dessutom flera specialiteter såsom rostfria fästelement, distanser, clips och säkerhetsskruvar.

Vi ser oss själva som en samarbetspartner till våra kunder och erbjuder därför produkter och tjänster som är anpassade till deras verksamhet. Med över 150 års kunskap och erfarenhet i branschen är Sifvert det trygga alternativet. En grossist och specialist med bred kompetens inom fästmaterial.