SPAX träskruv

 

Sifvert Skruv är distributör av träskruv från SPAX. SPAX är en ledande tillverkare av premium träskruv och infästning för trä. Alla deras produkter har ypperliga egenskaper och av mycket hög kvalitet. SPAX träskruv har en multiskalle för trä och metallbeslag. Den ger ingen splitterbildning, inte ens vid korta avstånd till kanten och skruvens vågtandning kräver ingen förborrning och ger upp till 50% lägre iskruvningsmoment i kombination med högt utdragningsmoment jämfört med många andra märken. SPAX träskruv är universal och kan användas till trä, spånskivor, plywood, masonit, gips, lättbetong, tegel och tunn plåt. SPAX original Bits med tapp finns (T-Star Plus) som ger optimal passform i skruv.

Screwfinder

Söker du en viss SPAX® skruv som inte finns presenterat i vårt sortiment, eller vill du veta mer om olika SPAX® skruvar? Ta gärna hjälp av screwfinder för att hitta önskad skruv.

Downloads

Se de senaste SPAX® broschyrerna och senaste SPAX® nyheterna.
*För att se senaste produktkatalogerna söker du i fältet topic på ”other” så kommer alla tillgängliga produktkataloger fram.

Spax IT film: www.youtube.com/watch

The characteristics of a Spax film: www.youtube.com/watch

SPAX IT!

Filmen visar en rundtur i en Spaxfabrik, tillverkning, användning och unika funktioner.

The characteristics of a SPAX | Screws with quality

Filmen visar de unika egenskaper och kvalitéer som är specifika för Spax.

Tillagd till listan "Varukorgen"